Informatie Keuterboerderij
Door: J.Verstijnen
Blijf op de hoogte en volg Keuterboerderij
09 Januari 2007 | Nederland, Biezenmortel
Op de keuterboerderij (AC Groen) werken in totaal 19 cliënten, zowel parttime
als fulltime. De meeste cliënten zijn mannen (17) en 2 vrouwen met een verstandelijke beperking. Ze verrichten verschillende werkzaamheden m.b.t. de boerderij.
Het werkgebied is verspreid over het gehele terrein van landpark Assisië. De cliënten
verzorgen de dieren en houden zich bezig met andere agrarische
werkzaamheden, zoals het telen van maïs en bieten, het afrasteren van
weilanden en in de zomertijd hooien.
Naast al het werk geven wij ook excursies aan scholen en verenigingen.
Kinderen hebben volop de gelegenheid om de dieren aan te raken en te knuffelen.
Visie en uitgangspunten:
Ac groen is een leer-/werkplaats voor alle mensen met een zorgvraag, die affiniteit hebben met werken in de natuur, groenvoorziening, boerderij, kwekerij, manege en tuincentrum. De ondersteuning richt zich met name op het plaatsen in een werksituatie zo gewoon als mogelijk voor ieder individu, dus maatwerk. Arbeidsintegratie staat bij ons hoog in het vaandel. De visie van Prisma is hierin een leidraad.
Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten op de boerderij. Op een kleine 100m is een mooie speeltuin waar de kinderen na het knuffelen met de dieren zich kunnen uitleven.
U kunt natuurlijk ook op een doordeweekse dag onze boerderij bezoeken. Er is altijd wel wat te bezichtigen op onze mooie KEUTERBOERDERIJ
AcGroen,Keuterboerderij
Adres: Hooghoutseweg 3 (lokaal adres: Nachtegaallaan 5)
5074 NA Biezenmortel
Telefoon: 013-5118233
e-mail: acnachtegaallaan5@prismanet.nl
Geopend Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.
Elke 2e zondag van de maand 13.30- 16.30 uur.
verzorgen de dieren en houden zich bezig met andere agrarische
werkzaamheden, zoals het telen van maïs en bieten, het afrasteren van
weilanden en in de zomertijd hooien.
Naast al het werk geven wij ook excursies aan scholen en verenigingen.
Kinderen hebben volop de gelegenheid om de dieren aan te raken en te knuffelen.
Visie en uitgangspunten:
AcGroen,Keuterboerderij
Adres: Hooghoutseweg 3 (lokaal adres: Nachtegaallaan 5)
5074 NA Biezenmortel
Telefoon: 013-5118233
e-mail: acnachtegaallaan5@prismanet.nl
Geopend Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.
Elke 2e zondag van de maand 13.30- 16.30 uur.
22 Mei 2006 - 18:43
Anne-Mieke En Marianne:
Dit bericht is speciaal voor Ronnie: mooie foto man, je ziet er goed uit.
zo te zien heb je het wel naar de zin op de boerderij...
Leuk met al die dieren...
Groeten van de zussen van Cees, speciaal voor Ronnie van Vleuten. -
01 December 2006 - 11:38
Ron Van Der Vleuten:
Beste Collega's,
Werk eens een beetje door, want ik heb vandaag vrij. Groeten aan Marian van den Oord en Erna. En doorwerken.
Groetjes Ron van der Vleuten -
17 December 2006 - 09:40
Inge V/d Vleuten:
jullie opendag was hartstikke leuk heel veel groetjes aan iedereen en speciaal aan ron v/d vleuten.groetjes hans en inge. -
28 Oktober 2007 - 14:05
Miranda:
goedmiddag,
ik zoek een goed onderkomen voor mijn 2 zijdehoen haantjes,
in totaal heb ik er 3! dat is te veel
als u intresse heb dan hoor ik dat graag
mvg,miranda -
27 December 2008 - 14:54
Ron Van Der Vleuten:
Vijf januari kom ik weer werken. Ik heb nu vakantie. Het is wel goed. Vanavond ga ik voetballen kijken. Ik zit nou in woensdrecht bij het verekke en tante Corrie. Proficiat Marianne van Oord. Groeten aan Arie. En doorwerken. Namens Bassie -
19 Februari 2011 - 11:04
Ester:
erg dom om in het weekend dicht te zijn ...